/ Allmänt / samarbeten /

har redan tingat till gympa i skola

 
 

Innehåller rabattkod ... I samarbete med Mighty Solo ♥︎
@mightysoloofficial
..
 
..
De är inte bara snygga. Utan även funktionella.

Otroligt bra passform
Med den höga midjan, det mjuka tyget, den snygga loggan och det avtagbara vadderingen i sport-bh. Såå. bra alltså
Gå och in och kika på de snygga setten
HÄR
Jag lovar du kommer inte kunna välja bland alla fina 
.
 
 
..
Med min rabatt kod MightyWeberskold15 ger det Er 15% rabatt på hela sortimentet Dessutom .. ..Just nu har vi en vårkampanj med 10% extra på hemsidan som gör att man totalt får 25% rabatt på ett helt köp om man använder min kod och köper ett set. .med min fina sessa Ebba som modell idag gick det super bra träning i de nya kläderna
Om jag säger såhär .....
De är så super sköna att träna i så båda mina skatter ville ha dem 👍😂😂 Lär nog inte få behålla dem !! Ebba har redan tingat till gympa i skola
 
 
 
 
 
Vackraste Sessan i finaste träningskläderna 
Så bra att jag fick låna min finaste sessa Ebba som modell 
 
 
 
samarbeten / sessorna
#1 / / Annelie:

Måste verkligen hålla med om att det är snygga kläder, sådana byxor är ju sjukt sköna att sitta i, när man sitter som jag.

Skoj att din dotter ville köra modell.

Ha en finfin dag.. // Kram Annelie

#2 / / Pärla :

Satan i gatan vilket snyggt set! Behöver faktiskt nya träningskläder så ska kika in dessa, tack för tips.

#3 / / Hanna Karlsson:

Men vilket snyggt set. stort vill ha dom! Det är mycket roligare att träna i kläder som matchar. :-)

#4 / / Madde:

Snyggt. Nu får man ju träna utomhus istället. Känner mig inte så bekväm i det, då man ser ut som man gör :-)

#5 / / Emma Engström:

Åh vad Ebba är fin! Mighty Solo har himla mycket snygga kläder, så kul med färg också :D Kram finaste du <3

#6 / / Netti Starby:

Vilket fint set på en jättefin modell! <3 Kramis

#7 / / Anonym:

Jätte fina o passar henne bra, jag har nyss köpt nya så det blir inga fler för min del :) kram gums

Evas blogg

#8 / / Tess:

Gud de var ju skit snygga!! Aldrig hört talas om butiken faktiskt så tack för tipset hjärtat :D ja gillar allt som har med rosa svart o lila å göra kram

#9 / / Amanda (Swedish Passport):

Men alltså verkligen så himla snyggt set! :)

#10 / / Marie:

Oj vad vuxen hon blivit och snygga träningskläder, hur gamla är sessorna nu?

#11 / / Pauline Hurtig:

snygga träningskläder :)

#12 / / åsa:

Finaste modellen <3

Det ser skönt ut.

kram

#13 / / enna:

Behöver nog ett par nya träningsbyxor nu när man bara sitter hemma, så får nog in och kika på hemsidan :)

#14 / / Heléna:

Jättesnygga, men sessan är absolut snyggast!!! Härligt med träningskläder som är sköna - så viktigt!
Hoppas du får en fin fortsättning på kvällen raring!
Stor varm kram finaste, underbara vännen 💖💖💖

#15 / / petra:

så fina kläder att träna i älskar hög midja på tights, kul att du har lika kläder , kram

Så fint det var och roligt att barnen gillar det också :). Tänker att det är perfekt när man kan ha samma kläder :).

#17 / / nouw.com/sannaevelyne:

Åh ÄLSKAR träningskläder och detta set var ju så snyggt, det ska jag spana in! Tack för det ♡

#18 / / charlottelinden.se:

Jättefint träningsset! Och så bra hon passade i det :)

#19 / / Jennifer:

Så snygga träningskläder! :D

#20 / / jessica:

såna där yogapants är så snygga, såna brukar ja kunna använda till vardags också bara för dom är ju så snygga och sköna också för den delen 😍😍

#21 / / Lexochlogan:

Riktigt fina, så snyggt när man har både byxor och topp i samma print. Ett märke jag inte kände till så tack för tipset.