/ Allmänt / Hemma hos oss / familj / kök /

orkar inte googla

 
K.I.T.C.H.E.N.
My Kitchen
Kitchenstuff
 
 
God kväll min  fina vän. Hoppas du har haft en fin dag
 
 
Hoppas ni har en fin långhelg och njuter till fullo 
Denna helg har vi bara hängt här hemma.
Jag älskar att hänga hemma, jag väljer alltid, nästan alltid hemmahäng.
 
Hur har ni det i dessa epidemitider?
Eller pandemitider.  Vad e skillnaden begreppen emellan?
Orkar inte googla.
Trött på allt sånt här redan och att folk är så obotligt dumma Att de inte tänker på vem de kan smitta . SÅNT sitter i mitt huvvud 
jäkla idioter som riskerar allt för en öl mm 
 
Vi följer iallafall folkhälsomyndighetes skrifter. så gott det går och till er alla inom dessa vikiga jobb  STYRKA Till Er Alla!!
 
Kramar & Kärlek! 
familj / kitchen / kök
#1 / / Heléna:

Godmorgon vännen! Så fint du har det i köket - älskar när det är så ljust! Hoppas du får en riktigt fin söndag med massor av kärlek och mys! 💖

Jag ska ringa Previa och meddela att jag blir hemma åtminstone 2 dagar till eftersom jag fortfarande hostar. Det är Previa som företagshälsovård som har kontakten med arbetsgivaren när vi är sjuka.

Det är verkligen viktigt att förhålla sig efter säkerhetsrekommendationerna, men vissa verkar inte bry sig... Visst är det trist att sitta isolerad, men hellre det än att riskera att smitta någon som inte har lika bra immunförsvar.

Stor varm kram raring 💖💖💖

#2 / / Ajli Müller:

Vi följer också alla rekommendationer, men det är klart svårt när man jobbar inom handel. Folk blir som galna av röda prislappar. Och jag känner bara: IDIOTER, ni riskerar inte bara er egen hälsa med sådan egoism, utan alla andras också!

#3 / / åsa:

Trött å less å nu vill jag ha roligt... omväxling tack.
Tycker livet suger...
kram

#4 / / Jasmine:

Svar: Tack för orden. Bra att du/ni undviker sociala kontakter i möjligaste mån. Det är extra viktigt om man är i riskzonen.
Kram

#5 / / Marie:

>ja folk tänker inte längre än näsan emellanåt

#6 / / enna:

Tycker också det är sjukt att folk inte kan hålla sig lite, i någon månad när många av oss andra kan. Vi andra har ändå offrat våra uteserveringar och annat. Så fina rosor :)