/ Allmänt / Hemma hos oss / kök /

Är sommaren slut?

 
 Grått Regn Hagel Sol ....
   För alltså på riktigt: vad är det som händer med vädret??? Det är ett riktigt höstrusk ute och så här mörkt har vi inte haft sedan ja, förra hösten! Sååå otroligt galet hur fort de ljusa nätterna försvann! !  Crazy!!!
☀️
 
 
Men en mysig sak med detta är i alla fall att vi kan tända ljuslyktor och somna till ljudet av regn som smattrar mot fönstren… så inget ont som inte har något gott med sig! 
 
 Puss på er hjärtan Godnatt när det är dax 
 
 stay tuned babes , .. och ha en fin morgondag nu ♥️
 
Kramar & Kärlek!
 
 
 
kök
#1 / / Netti Starby:

Vad mysigt med levande ljus och jag undrar också vart sommaren har tagit vägen! <3 Kramis

#2 / / Carolina:

Ja, inte alltid trist när det är så dåligt väder när man har semester. Däremot har jag enbart en semestervecka (utöver lite uppehåll från skola och jobb sedan i augusti) och hittills har det bara varit fint väder! :D

#3 / / Pauline Hurtig:

ja det känns ju så, hoppas de kommer mer värme och sol :)

#4 / / Emma Engström :

Jag hoppas verkligen vi får ett par fler fina sommardagar, är inte redo att ge upp den än! Men som du säger är det himla mysigt att tända lite lyktor när det blir mörkt nu 😃❤️

#5 / / åsa:

Efter 1 juli har vi typ inte haft riktig sommar med sol, varmt och bad... Elin har icke badat nån gång under juli månad.

Riktigt skitväder idag + 8 grader och regn precis hela dan å dessutom kall kylig blåst.

kram

#6 / / Fotograf - FuckCancer - Tessie:

Regn är verkligen bland det bästa som finns. Att tända ljus, ligga under en filt, en kopp med nått varmt och bara höra hur det smattrar mot fönsterrutan. MEN, men det sagt hade jag gärna tagit liiiite mer sommar också. Nu har det varit riktigt grått här några dagar. Jag skulle gärna vilja få bada i år, minns inte sist jag badade i havet, sjön i sverige sist. Sjukdomen har tagit i från mig så mycket, ork och lust, och chansen att kunna få göra saker. sommaren 2018 hade jag stent på utsidan i 8a månder, 2019 var jag så jävla dålig och i år har de inte blivit av än. Så ja hoppas få chansen. Har du bada nått?

Kram<3