Gott nytt År

Gott nytt år önskar jag er alla...







Då är det den allra sista dagen på detta år..
Hoppas att ni kommer att ha en underbar kväll.. om ni är på fest, träffar vänner eller bara myser hemma .

Såhär blev nyårs arrangemanget hos oss i år.. inte så dumt. hittade den söta vinterträbiten på interflora här om dagen så den fick va med oxå .. söt..

I dag va vi ute och sköt lite raketer oxå =) Jo vi tog det lungt. =) nu skjuter de för fullt här. Kommer bli en stålande utsikt från vår balkong som vanligt =)

Ett år har gått och jag kan skriva hur mycket som helst om det gångna året. En del saker som inte är så roliga .. och  som  kanske gör att man  önskar sej ett mycket bättre 2011. Och annars många väldigt mysiga och bra saker.. Har i varjefall min familj och är väldigt glad för det .


Vill ha ett år där vi önskar att alla få va friska och pigga.  Det är ju i varjefall bara du själv ( kanske med lite hjälp av någon ) som kan försöka få år 2011 till just ditt år.

Vill ändå TACKA ALLa som varit där för mej / oss under det gångna året.  Ni är guld värda.. ingen nämnd ingen glömd, ni vet vem ni är.

Såhär
sista timmarna på detta året tar vi det lugnt. Bara myser och väntar in tolvslaget. Ska skåla oxå så vi får ett toppen år 2011.

Jag hoppas verkligen att vi ses även nästa år. så roligt när ni tittar in här och tack för era kommentarer, blir så glad.



bild . nätet

GOTT NYTT ÅR ALLA FINA

. ♥♥♥ Happy New Year!......!! ♥♥♥  ♥♥♥ Love and Hugs ♥♥♥ *¨*•.¸¸♥¸¸....•*...

Stora nyårskramar från mej ♥ ♥



Publicerat i Allmänt