/ Allmänt / samarbeten /

Man hoppas ju inget ska ske , men bra att va föreredd

 
I Samarbete med inkomstförsakring.se
 
Heeeej raringar allt väl hos er ? 
Tänkte kika in till er här med lite tips  innan läggdax här . 
 
Vi blir alla påverkade i vår vardag, som vardagen med pandemi och det är lätt att känna rädsla och oro
Det är normalt att känna sig orolig, ledsen eller stressad under en kris. Många oroar sig för sin egen hälsa, karantän och livssituation, eller kanske någon annan hur ekonomin kommer bli för dem. Det är ju ofta många utav dessa saker som kommer ihop.
 
 
Med en inkomstförsakring skyddar du din privatekonomi ifall du skulle bli arbetslös
och ökar ditt skydd ifall något händer 
Det kan till exempel vara skönt att veta att du kan bo kvar i huset om du skulle bli sjuk eller bli av med jobbet. De flesta kanske inte alls behöver  ändra sin livsstil  vid till ex. en arbetslöshet, men ju mer du vet i förväg desto större chans så slipper man ju  obehagliga överraskningar.
 
Nu med  coronapandemin  har det  ju ändå gjort en  ökad arbetslöshet och med det  har regeringen föreslagit att kravet inte ska vara lika omfattande. Det nya förslaget innebär att man behöver ha arbetat´mindre timmar 
 
Man hoppas ju inget ska ske , men bra att va föreredd
Hitta bra priser , kunna jämföra vilken försäkring som  passar bäst för dej  läsa om vad inkomstförsäkring är, hur det fungerar, vilka försäkringar som finns, och få råd om vad du bör tänka på.
 
Du vet ju inte när du kan bli uppsagd eller  varslad  och en inkomstförsakring kan ge dej lite mera tid så du kan hitta det jobb du söker och har kompetens för utan att känna oron 
 
Många tecknar inkomstförsäkring via sitt fackförbund men en privat inkomstförsäkring kan ge dig bättre villkor. Det handlar dels om att du kan försäkra din inkomst upp till ett högre belopp men också om att du kan få ersättning i fler dagar.
 
 
Klockan är mitt-i-natten här och jag skulle inte sitta här igen .. = nattuggla....
 
  Ha en skön Fredag  nu och ta hand om er var ni än befinner er. och 
Sov så gott när det är dax sötaste ni 
Vi hörs då i morgon igen  raringar! Puss! 
 
ALL KÄRLEK    
 
 
 
samarbeten