/ Allmänt /

får i gengäld en helsikes massa trötthet

 
Hej vackra ni !!
 
Vad har ni hittat på idag då ? 
Hoppas dagen varit bra. 
 
Har ni kommit ihåg att dra  t i l l b a k a klockan då? Vintertider är här !
Tycker alla undrar är det vrida bakåt framåt ? Suck!!
 
Då tramsar vi tillbaka en timme solljus och får i gengäld en helsikes massa trötthet och ännu större svårighet att ställa om sig  Ni hade väl inte glömt ställa  klockan? 

Har skrivit om detta förr och hävdar fortfarande att det inte gynnar oss ett smack att vi håller på att alternera mellan de olika tiderna. Snarare tvärtom då det visat sig att vår hälsa tar mer stryk än vad man tidigare trott av denna ynka timmes förskjutning. 

Hur tycker ni om detta med omställning utav klockan ??

 
 
 
Nä nu väntar sängen 
 På återseende rara ni
 
Wishing everyone Good Night and Sweet Dreams
 
Nu fångar vi denna morgondagen och fyller den med massor av positiv energi!!! 
 
Kramar & Kärlek!
 
 
#1 / / Hilma:

Jag tycker det är sååå jobbigt när vi ska hålla på och vrida klockan fram och tillbaka... Blir så himla svårt att ställa om!

#2 / / åsa:

Bra mår jag icke då det gäller denna klockomställning, igår kväll gjorde vi natt strax efter halv 10 då orkade jag inte sitta uppe längre, huvudvärk och illamående då är sängen bäst.
kram

#3 / / Yasmine :

Brukar inte känna av det så mycket att vi ändrar klockan, men idag så är jag extremt trött. Så gissar att jag märker det ändå...!

#4 / / Hilma:

Så fint du har hemma! Harmoniska färger! <3

#5 / / petra:

Blev så förvånad i går morse då jag klev upp kvart över 7 haha sen såg jag klockorna gick lite olika, mobil behövs ju inte ställas om men köksklockan;) kram