/ Allmänt / Hemma hos oss / livingroom / vardagsrum /

När börjar ni hänga ut ?

 
Time to finally relax 🤎 Have a cosy night
 
🍂🕯🖤
 
Take it slow and give your soul a chance to catch up with your body!
 
 
 
 
Trodelidooo på er 
Hej  Mina Hjärtan !!
Hej min vän. Hoppas att du har haft  en fin dag.??
  önskar att er vecka börjat på bästa sätt .
 
❄️ ❄️ ❄️  
 
Soolen har stråååålat idag och rätt så varmt  vilken  Härlig  dag ❣ ❣❣ 
Alltså Hur lycklig är man inte och tankar massa ljus och energi 
 
 

När brukar ni börja hänga ut tvätt ? Såg en granne gjort det idag och bara längtade men samtidigt om det torkar nu ? Rätt så varmt idag så kanske? Eller hur länge väntar ni ?? 

Varit på framsidan och rensat bland plattorna vilket skit  jobb ger så massa rygg ont himla diskbråck 😖 😥  men ja vill oxå kunna fixa 

 

 

Snart... off to  bed featuring Mr.Pillow…zzz…!

Ta hand om din morgon dag och  fyll  den med lyckliga stunder!  
Önskar dig en  go natt sömn  när det är dax och ni andra säger jag Godmorgon 🍂🕯🖤
 
Kramar & Kärlek!
 
SOV   GOTT  
 
 
 
 
 
livingroom / vardagsrum
#1 / / Netti Starby:

Nu är det en perfekt tid för att hänga ut tvätt. Ha en fin dag. Kramis <3

#2 / / Madde:

Har ju ingen möjlighet att hänga ut tvätten, men igår borde den allt ha torkat snabbt då det var både varmt och fläktade gott.

#3 / / Jennysvardag :

Så härligt det låter att rensa på framsidan, även om det är slitit så låter det så härligt. Visst har det varit härligt väder dom senaste dagarna. Jag har börjat hänga ut jackor och sånt på tork på balkongen. Det har torkat. Men kläder vill jag inte hänga ut som att det är så mycket pollen ute nu.

#4 / / Hanna Karlsson:

Jag har en granne som torkar tvätten ute året om. Verkar tydligen funka. Har ingen aning om hur det kan funka. Jag brukar vänta tills det är riktigt varmt ute så för min del är det fortfarande lite för tidigt. Tråkigt med ryggen och smärtan. Hoppas att du har sovit gott i natt.

Hänger aldrig ut, har astma så. Men går att hänga ut året runt.

#6 / / Biggeros:

Finns inget härligare att få hängtorka tvätten utomhus så tidigt som möjligt på året. Ttvärr måste det där tråkiga göras oxå dvs ta bort ogräs. Det har jag reda gjort/)
Ha det gott vännen <3
Kram

#7 / / petra:

Trist med diskbråck :( tvätten såg jag grannen hänger ut nu , det fläktar ju lite så det torkar nog snabbt i solen, jag väntar då barnen är pollenallergiska, kram vännen o krya på ryggen

#8 / / Sara Ekman:

Så himla skönt väder nu <3

#9 / / Rebecca:

Jag har hängt ut tvätten sedan i helgen. Det har både torkat fort och bra. Det luktar ju så gott när det har fått torka ute istället.

#10 / / Pauline:

hänger bara ute på sommaren i stugan, men så härligt, är ju varmt i solen nu :)

#11 / / corkystyle:

Har tyvärr idag inte möjlighet att hänga ut tvätten men önskade jag kunde det. Då skulle jag helt klart börja med det nu. Själv hoppas detta väder fortsätter.

#12 / / Snabela:

Jag hänger aldrig tvätt ute, det beror på att jag bor i ett bostadsområde där grannarna är tätt in på, så att jag känner inte för att mina grannar ska se min tvätt. Plus att jag tvättar alltid i områdets tvättstuga så att då blir all tvätt torr när jag går in :)